Följ MediaMarkt Sverige

Årets roligaste tävling är tillbaka: Media Markts 120 Sekünders Race vill ingen missa!

Pressmeddelande   •   Mar 01, 2017 09:00 CET

2016-års vinnare Evelina vann hemelektronik för hela 217 115kr.

För tredje året i rad arrangerar Media Markt 120 sekunders-racet. En lycklig segrare vinner 120 sekunder för att plocka på sig så mycket hemelektronik den bara hinner i ett MediaMarkt-varuhus. Förra året var det över 17 000 tävlande och Evelina stod som segrare och vann hemelektronik för över 200 000kr. Nu återstår det att se, vem blir årets lyckliga vinnare?

Das 120 Sekünders Race är tävlingen där en lycklig segrare kan vinna möjligheten att få plocka åt sig så mycket hen bara kan under 120 sekunder i ett av Media Markts välfyllda varuhus. Snart är det alltså dags att kora en vinnare för 2017. Tävlingen startar idag den 1 mars och håller på till och med den 31 mars. Vinnare kommer att utses och publiceras på Media Markts Facebook-sida.

Uppladdningen har redan börjat. För att se hur tävlande just nu håller på att förbereda sig, se bifogade filmer.

Hur fungerar det?
Det hela är mycket enkelt. Surfa in på mediamarkt.se/120. Där fyller man i namn, svarar på en fråga och skriver en motivering till varför just den tävlande ska vinna. Tävlingen avslutas den 31:a mars så se till att få in bidraget innan dess.

För att få vara med och tävla måste den tävlande vara medlem i Media Markt Club - det är snabbt ordnat. Att gå med i Media Markt Club går på ett kick och det kostar absolut ingenting. Som klubbmedlem får man trevliga fördelar som unika medlemsrabatter och hemliga överraskningar var tredje gång man handlar.


För ytterligare information vänligen kontakta:
Anna Sjödin | Pr- & kommunikationschef | +46 8 555 02 335 | E-post: press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.