Följ MediaMarkt Sverige

Besök Media Markt i helgen och upplev årets mest actionfyllda tävling!

Pressmeddelande   •   Mar 06, 2014 09:24 CET

Tänk om det kunde vara kul att städa, eller om det i alla fall gick fort? I helgen gör Media Markt drömmen sann med ett race utan dess like! Alla besökare får chansen att plocka upp kontrollen till en radiostyrd robotdammsugare, tävla mot varandra om den bästa tiden och kamma hem fantastiska priser.

Den 8:e och 9:e mars genomför Media Markt ett robotdammsugarrace i alla varuhus i landet. Alla besökare ges möjligheten att tävla, där första- och andrapris är två olika robotdammsugare från iRobot och tredje- till femtepris ett presentkort på 500kr i varuhuset. Tävlingen går ut på att de tävlande på snabbast möjliga tid ska styra robotdammsugaren runt en snitslad bana med hjälp av en handkontroll.

Detta event är ett sätt för oss på Media Markt att visa upp de senaste teknikinnovationerna samtidigt som vi kan skapa något intressant och glädjande för alla våra besökare.”, Säger Mats Ajpe, reklamchef på Media Markt.

För ytterligare information vänligen kontakta:Anna Sjödin, kommunikationschef, 08- 555 02400, mail: press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. Varuhuscheferna är därmed själva ansvariga för utbudet i det egna varuhuset liksom för prissättning, personal och lokal marknadsföring. För närvarande har Media-Saturn 28 varuhus i Sverige och fler än 900 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 29:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.