Följ MediaMarkt Sverige

Black Friday hela veckan hos Media Markt

Pressmeddelande   •   Nov 21, 2016 09:00 CET

Das Black Friday hela veckan på Media Markt.

För fyra år sedan tog Media Markt fenomenet Black Friday till Sverige. Sedan dess har Media Markt utökat med Cyber Monday och tar nu succén ytterligare till en ny nivå genom att fira Black Friday i en hel vecka. Igår klockan 18.00 gick startskottet online och idag klockan 10.00 börjar Das Black Friday i alla varuhus – och håller på resten av veckan.

För fyra år sedan var det väldigt få i detaljhandeln som hade hört talas om fenomenet Black Friday men när Media Markt visade att det var en högtid som var här för att stanna var det många som hängde på trenden. Idag är det mer regel än undantag att detaljhandelsaktörer använder sig av Black Friday-konceptet. Men detta räcker inte för en av Sveriges största hemelektronikkedjor utan nu vill Media Markt erbjuda alla sina kunder REA hela veckan.

- Vi vill anpassa vårt erbjudande till våra kunder och inte begränsa erbjudandet till bara en enda dag. Genom att förlänga Black Friday till en hel vecka ger vi fler kunder möjlighet att fynda hemelektronik när det passar dem allra bäst, säger Per Kaufmann, VD Media Markt Sverige.

- Ingen kommer att missa att Media Markt storsatsar när det kommer till Black Friday. Precis som tidigare år kommer vi ha riktigt starka bud som kommuniceras både online och offline. Med kampanjen Das Black Friday tar Media Markt ytterligare ett grepp kring en av årets största shoppinghelger, säger Anna Sjödin, PR- och kommunikationschef på Media Markt

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anna Sjödin | PR- och kommunikationschef | +46 8 555 02 400 | mail: press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.