Följ MediaMarkt Sverige

Digitala prisskyltar säkerställer onlinepriser i varuhusen

Pressmeddelande   •   Maj 02, 2016 10:52 CEST

Under hösten 2015 introducerade Media Markt ett nytt digitalt prissättningssystem i form av digitala prisskyltar i utvalda varuhus runt om i landet. Nu kan företaget meddela att Media Markts kunder kommer att mötas av digitala prisskyltar i samtliga varuhus. Prisskyltarna kommer att följa den rörliga prissättningen inom e-handeln och synkronisera priser online och offline. 

Som ett led i att modernisera varuhusen har Media Markt infört ett digitalt system för prissättning, vilket innebär att priserna synkroniseras mellan de fysiska varuhusen och webbutiken. I och med införandet av digitala prisskyltar kommer kunderna alltid kunna vara säkra på att Media Markts priser är harmoniserade oavsett var man väljer att handla.

– En av de stora utmaningarna i branschen är de ständiga prisförändringarna. Vårt nya system med digitala prisskyltar underlättar både arbetet för personalen eftersom de slipper att fysiskt ändra priserna och samtidigt möjliggör de för varuhusen att hålla samma priser som på mediamarkt.se, säger Per Kaufmann, VD för Media Markt.

Prisförändringarna uppdateras samtidigt i samtliga varuhus och online. Oavsett var du befinner dig eller om du handlar online så kommer alltid samma pris att visas för samma produkt. Det nya systemet innebär att all prissättning är harmoniserad, med undantag för lagerrensningar.

– Vi vill med detta vara helt transparanta mot våra kunder. Vi hoppas att detta ska ge dem en trygghetskänsla då våra priser alltid kommer att vara synkroniserade och att ingen kan gynnas av att besöka ett visst varuhus eller mediamarkt.se. Viktigt att tillägga är att de digitala prisskyltarna alltid kommer visa det aktuella REA-priset under våra kampanjdagar, avslutar Per Kaufmann.

För ytterligare information vänligen kontakta: Kajsa Ekelund | Kommunikationschef | +46 8 555 02 335 | E-post: press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.