Följ MediaMarkt Sverige

Evelina kammade hem teknik för 217 115 kronor på 120 sekunder

Pressmeddelande   •   Mar 24, 2016 11:15 CET

Under 2015 introducerade Media Markt tävlingen 120-sekundersracet i Sverige – en tävling som gav en person chans att under 120 sekunder plocka på sig så mycket hemelektronik som möjligt i ett utvalt Media Markt-varuhus. I årets upplaga av tävlingen utsågs 19-åriga Evelina från Göteborg till vinnare och lyckades under sitt race att få med sig hemelektronik till ett värde av 217 115 kronor.

120-sekundersracet är en internationell Media Markt-tävling som skapat stor uppmärksamhet bland annat i Tyskland, Spanien och Polen. 2015 introducerades tävlingskonceptet i Sverige, där en person under 120 sekunder gavs möjlighet att fritt plocka på sig så mycket varor som möjligt i ett utvalt Media Markt-varuhus. Precis som förra året lockade årets tävling många elektronikfrälsta, närmare bestämt 17 000 personer, att skicka in ett tävlingsbidrag.

– Det är helt fantastiskt att se ett sådant engagemang bland våra kunder. Vi förstår att det är alla hemelektronikintresserades stora dröm att under två minuter få välja produkter fritt i hela varuhuset. Som vanligt hade vi många tävlande så vi kan inte annat än konstatera att det här är en tävling som kommit för att stanna, säger Mia Lund Hanusek, marknadsdirektör på Media Markt.

Vinnare i 2016 års tävling blev 19-åriga psykologstudenten Evelina från Göteborg. Under sitt race i Media Markt-varuhuset i Bäckebol lyckades hon få med sig hemelektronik till ett värde av 217 115 kronor. Under två vändor i varuhuset hann Evelina få med sig både datorer, mobiltelefoner och kameror.

– Först trodde jag inte på att jag vann tävlingen, men så fort jag förstod att det inte var en blåsning blev jag superglad! Tävlingen var väldigt rolig. Oavsett vad man får med sig så är man en vinnare, säger Evelina.


Se hela filmen från Evelinas 120-sekundersrace från varuhuset i Bäckebol
här.

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn 28 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.