Följ MediaMarkt Sverige

Exklusiva samlarutgåvor och unika erbjudanden: Nu erbjuder Media Markt förhandsbokningar av spel

Pressmeddelande   •   Okt 20, 2010 09:56 CEST

Media Markt tar upp kampen med specialistbutikerna med målsättningen att bli Sveriges ledande återförsäljare av spel. Nu erbjuder de sina kunder att förhandsboka kommande spel på www.mediamarkt.se eller i varuhusen.

- Vi har redan det stora sortimentet och de låga priserna, nu adderar vi ytterligare ett incitament för den spelintresserade kunden att välja Media Markt, säger Andreas Juliusson, produktchef för spel på Media Markt i Sverige.

Förhandsbokningar kan genomföras både på hemsidan och i varuhusen. All betalning sker först när kunden hämtar ut sitt spel på releasedagen, i det varuhus de själva valt. Spel som World of Warcraft: Cataclysm, Call of Duty: Black Ops, Gran Turismo 5 samt ny teknik som Kinect för Xbox 360 går att förhandsboka, målsättningen är att erbjuda kunderna en extra premie för att de väljer att boka via mediamarkt.se.

- Media Markt är ensamma i Sverige om att erbjuda de första 1 000 kunderna som bokar World of Warcraft: Cataclysm en Cataclysm-musmatta med exklusivt Deathwing-motiv. Vi erbjuder dessutom de 3 000 första kunderna som bokar Call of Duty: Black Ops ett Black Ops militärbälte, också detta exklusivt för Media Markt i Sverige. Fler specialerbjudanden är att vänta hos oss på Media Markt, säger Andreas Juliusson.

Även limiterade samlarutgåvor av olika spel finns att förhandsboka och där är det ofta först till kvarn som gäller.

- För spelen som vi nämnt ovan finns riktiga lyxutgåvor som riskerar att vara slut när spelen släppts. Genom att förhandsboka dessa blir kundens exemplar reserverat i ett av våra varuhus, säger Andreas Juliusson.

Satsningen på förhandsbokningar är ett av många spännande steg mot att etablera Media Markt som kundens första val när det gäller spel. Nu i november och december kommer kedjan att, som enda återförsäljare i Sverige, genomföra en Kinect-turné tillsammans med Xbox 360 och bjuda in kunder till varuhusen för att testa Kinect. Fullständigt turnéschema med datum för varje varuhus finns på
www.mediamarkt.se.

För mer information, vänligen kontakta:
Andreas Juliusson, Media Markt Sverige
Telefon: +46 (0) 732 09 05 05
E-post: juliussona@media-saturn.com

Om Media Markt
Media Markt är Europas ledande återförsäljare av el- och elektronikvaror. Framgången för företaget, som grundades 1979 och ägs av Media-Saturn-Holding GmbH, bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation. Varje butikschef är delägare i sin egen butik och därmed ansvarig för de varor som erbjuds, liksom för prissättningen, personalen och marknadsföringen. För närvarande har Media Markt 19 butiker i Sverige och 552 butiker i 14 europeiska länder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.