Följ MediaMarkt Sverige

Häng med Media Markt på IFA-mässan!

Pressmeddelande   •   Sep 02, 2016 10:15 CEST

Via Media Markts Snapchat kommer följare få hänga med live till IFA.

Via Media Markts sociala kanaler kommer du ha möjlighet att följa med på en av världens
största teknikmässor. Idag går nämligen IFA-mässan av stapeln i Berlin.

Varje år hålls den stora teknikmässan ”IFA” någonstans i Europa, i år kommer mässan att hållas i Berlin. Kända varumärken som Samsung, LG, SONY, FITBIT, Lenovo, Motorola, Asus, Acer, Huawei, ZTE & Nubia (mfl.) kommer att närvara. Tusentals besökare kommer att få uppleva leverantörernas nyheter och innovationer (både produkter och tjänster). Media Markt var på plats under E3-mässan i Los Angeles och fick mycket positiv feedback så nu har företaget beslutat att även vara närvarande under IFA-mässan.

– Återigen visar vi att vi är där det händer. Genom att följa oss på Snapchat, Instagram och Facebook får man möjlighet att få en inblick i en av världens största teknikmässor. Vi vill uppmuntra våra följare att komma med önskemål om vad de vill se. Det är viktigt för oss att interagera med vår målgrupp, och det finns något för alla, inte bara spel, säger Felipe Briones,Online & Digital Marketing Manager.

Några highlights som Media Markt kommer att fokusera lite extra på är TV-apparater, smarta armband, VR och vad följarna vill se.

– Vi hoppas på att mässan bjuder på många överraskningar, innovationer och nyheter.
Det känns så kul att vi har möjlighet att erbjuda detta till våra följare. Vår social media specialist kommer att vara på plats. Så på sociala medier kommer våra kunder att kunna följa oss live på mässan genom den nya funktionen ”stories” på Instagram samt på Snapchat. Vi kommer även så frekvent vi bara kan även publicera vanliga inlägg samt samla alla godbitar på www.mediamarkt.se, avslutar Felipe Briones,Online & Digital Marketing Manager

Du kommer att kunna följa IFA-mässan live de första två dagarna via Media Markts sociala kanaler. Media Markt kommer även att fortsätta rapportera nyheter fram till och med mässans sista dag den 7 september.


För ytterligare information vänligen kontakta:
Felipe Briones | Online & Digital Marketing Manager| +46 766 292 649 | E-post: brionesf@media-saturn.com.
Anna Sjödin | PR- & kommunikationschef | +46 8 555 02 335 | E-post: press.sverige@media-saturn

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.