Följ MediaMarkt Sverige

Här är sommarens häftigaste teknikprylar

Pressmeddelande   •   Jun 12, 2017 09:45 CEST

Effektivisera din löpträning med en av världens första digitala löparcoacher, låt dina rörelser få liv genom musik eller gör om din laptop till en touchscreen där du kan måla med en pensel direkt på skärmen. Till sommaren utökar MediaMarkt sitt sortiment med fem innovativa produktnyheter.

Innovationer och nytänk präglar de nyheter som MediaMarkt nu presenterar inför sommaren. Det gäller allt från digitala dörrlås till utbildande iPadtillbehör för barn. MediaMarkt har som ambition att ligga i framkant när det kommer till teknikinnovationer och har sedan tidigare satsat på framförallt svenska tech-startups. Nu presenterar man fem nya, innovativa produkter från startups runt om i världen. Produkterna underlättar och förhöjer på olika sätt vardagen för dess användare.

– Det känns roligt att kunna erbjuda våra kunder de allra senaste tech-innovationerna och samtidigt hjälpa mindre företag med att nå ut med deras produkter. Bland just dessa fem produktnyheter är det flera som känns extra intressanta och passande såhär när sommaren är nära, säger Anna Sjödin, PR- & kommunikationschef på MediaMarkt.

Sommarens nyheter:
Phonotonic – Sätt ljud på dina sommarkvällar med familj och vänner. Med hjälp av en rörelsesensor kan du skapa och kontrollera musik med hjälp av dina egna rörelser. Med Phonotonic-appen omvandlas dina rörelser i realtid till musik som kan spelas upp via din smartphone, hörlurar eller en blutetooth-högtalare. Det går även att spela in framträdanden via Phonotonic-appen för att enkelt återuppleva dem i efterhand. Phonotonic passar perfekt till olika aktiviteter så som träning, festligheter eller avslappning, sensorn kan även användas utanför Phonotonic-enheten som följer med, t.ex. i byxfickan.
Exklusivt på MediaMarkt, rekommenderat pris: 799 SEK

SHFT – En av världens första digitala löparcoacher. SHFT pushar dig som löpare i realtid till att nå dina mål och utveckla träningen. Med hjälp av två senorer och en app samlas data in och analyseras under löpträningen. Under varje coachat pass får du enkla tips i realtid på hur löpmönstret kan optimeras.
Finns på MediaMarkt, rekommenderat pris: 1 990 SEK

AirBar – Ett helt nytt sätt att använda din laptop. Med en banbrytande teknik avger AirBar ett osynligt ljusfält som ger din laptopskärm egenskaperna av en touchskärm. Det går att zooma, scrolla och bläddra genom att enkelt röra skärmen! Det går att använda i princip vad som helst, fingrarna, handskar, penslar etc. AirBar är kompatibel med alla PC-laptops med Windows 10 och monteras enkelt på underkanten av din skärm med medföljande magneter. Det bästa av allt är att det är ren ”plug-and-touch”, d.v.s att ingen programvara behöver installeras.
Exklusivt på MediaMarkt, rekommenderat pris: 899 SEK (PC), 1 099 SEK (MacBook Air 13,3”) – Macbook Air släpps först om några veckor.

Osmo – En pedagogisk leksak och ett unikt speltillbehör till iPad för att inspirera de yngre barnen att kombinera teknologi med fysisk lek. Samtidigt som de leker kan barnen lära sig allt från stavning och räkning till logik och kodning. Osmo fungerar både för en användare eller en grupp och finns tillgänglig på flera språk, däribland svenska, danska och engelska.
Rekommenderat pris: 899 SEK (för startpaket)

Glue – Ett appstyrt dörrlås som tillåter användaren att enkelt öppna och låsa dörrar via en app i mobilen. Via appen går det att ställa in vem som ska ha tillgång till den digitala nyckeln, och vid vilka tidpunkter. Varje gång den digitala nyckeln används skickas en notis via appen där man ser vem som varit hemma och hur länge. Genom tillfällig tillgång går det smidigt att släppa in t.ex. budfirmor eller matleveranser.
Rekommenderat pris: 2 490 SEK

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.