Följ MediaMarkt Sverige

Höga förväntningar på årets sommarrea

Pressmeddelande   •   Jun 13, 2016 08:00 CEST

Henrik Hedlund, försäljningschef på Media Markt

Igår klockan 18.00 drog Media Markt igång sin stora sommarrea online och idag klockan 10.00 startar rean även i varuhusen. Förväntningarna på sommarrean är mycket höga efter förra årets stora succé.

- Vi tror starkt på försäljningen denna sommar. Förberedelserna av årets sommarrea har pågått under lång tid och vi är övertygade om att kunderna kommer att bli mycket nöjda med våra erbjudanden, säger Henrik Hedlund, försäljningschef på Media Markt.

Han fortsätter att beskriva förväntningarna;

- Vi har precis avslutat vår fotbolls-EM-kampanj ”Europamästarna på tv” som gav ett enormt bra utfall, och vi tror att sommarrean kommer att fortsätta denna trend.

Nu har kunderna möjlighet att införskaffa smart teknik till kampanjlåga priser i och med sommarrean. Varför inte passa på att uppdatera sommarstugan, husvagnen eller beachbagen med ny teknik.

Sommarrean startar i alla varuhus idag den 13 juni klockan 10.00.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anna Sjödin | PR- & kommunikationschef | +46 73 41 54 292 | press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.