Följ MediaMarkt Sverige

Imorgon fredag kl 09.01 kan du förhandsboka din iPhone 7 hos Media Markt

Pressmeddelande   •   Sep 08, 2016 13:30 CEST

Förhandsboka iPhone 7 redan imorgon på Media Markt

Sverige är först ut att få nyheterna från Apple som presenterades i USA igår kväll (svensk tid). Både iPhone 7 och även Apple Watch Series 2 kommer att finnas tillgängliga för förhandsbokning imorgon 09.01 på mediamarkt.se och i alla 27 varuhus från och med 10.00, när varuhusen öppnar.

Igår kväll lanserades de senaste nyheterna från Apple i USA. En ny telefon (iPhone 7), en ny klocka (Apple Watch Series 2, förutom Nike+ modellen som kommer senare i höst), ett antal nya färger samt storlekar var de stora nyheterna som presenterades.

Redan imorgon klockan 09.01 (svensk tid) kan du signa upp för att få första omgången av Apples nya telefon och klocka. Så om du vill vara först med det senaste från Apple ska du gå in på mediamarkt.se alternativt gå in på någon av Media Markts 27 varuhus för att boka upp din telefon och/eller klocka och garanterat få den i handen först av alla redan den 16e september när den släpps i Sverige.

iPhone 7 med ny design i aluminium, glas, antenn inbäddad i inneslutningen, ny finish (Gagatsvart finish i högglans), nya färger som svart/guld, silver och rosé guld och retina HD skärm. De nya kapslingarna är vatten- och dammtåliga (IP67 skyddsklass). Telefonen kommer med ny kamera med bredare lins, 12M pixel sensor, tvåtonblixt med 4 lysdioder, filmmersensor, ny ISP (2 gånger snabbare) och 10x zoom. Lightning hörlurar kommer att ingå, 3,5 adapter kommer och att ingå och trådlösa hörlurar kommer man kunna köpa som tillbehör. Den kommer i tre olika storlekar 32, 128 och 256 GB.


Detta vill du inte missa utan förhandsboka ditt exemplar imorgon här.

För att läsa mer om Apples nyheter klicka här.


För ytterligare information vänligen kontakta:
Anna Sjödin | PR- & kommunikationschef | +46 8 555 02 335 | E-post: press.sverige@media-saturn

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.