Följ MediaMarkt Sverige

Media Markt firar tio år i Sverige med decenniets största tävling och nya reklamfilmer

Pressmeddelande   •   Apr 05, 2016 08:30 CEST

I år fyller Media Markt tio år i Sverige och i samband med jubileet kommer hemelektronikföretaget att fira stort under hela året. Först ut är Media Markts största tävling någonsin, där totalt 784 personer kommer att vinna tillbaka pengarna för hela sitt köp. I samband med jubileet släpper Media Markt nya reklamfilmer producerade av MullenLowe Brindfors. 

Den 28 september 2006 kl. 08.00 slog Media Markt upp portarna till sitt första varuhus i Heron City utanför Stockholm. Tio år senare är det nu dags att slå på stort och fira de numera 27 varuhusen runt om i landet. Dessutom kommer Media Markt självklart fira storslaget även på mediamarkt.se.

– I sann Media Markt-anda kickstartar vi vårt 10-årsjubileum redan nu. Först ut är jubileumstävlingen ”Vinn hela ditt köp!” där en ny vinnare utses varje dag i varje varuhus och på mediamarkt.se under hela april. Vi fortsätter sedan uppmärksamma vårt jubileum resten av året, säger Mia Lund Hanusek, Marketing Director på Media Markt.

I samband med 10-årsjubileet släpper Media Markt flertalet nya reklamfilmer tillsammans med MullenLowe Brindfors. Filmerna illustrerar företagets passion och glädje för teknik genom att skådespelarna utför koreograferade danser inspirerade av det stora utbudet av hemelektronik. Varje vecka kommer man få se en rad medryckande danser med olika svårighetsgrad som till exempel ”Ge mig fjärrkontrollen”, ”Zappa” och ”Syntax error”.

– Media Markt fyller år och det vill vi självklart fira med en rolig fest i en rödvit Media Markt-värld. Genom filmerna vill vi bjuda upp till dans med tittarna, säger Calle Sjönell, Chief Creative Officer på MullenLowe Brindfors. Reklamfilmerna är energiska, teknikfokuserade och roliga, precis som Media Markt.


Länk till tävlingen och kampanjfilmerna:

https://www.youtube.com/watch?v=-qUJMrdCwaU

https://www.youtube.com/watch?v=SiO7EYW1p8k

https://www.youtube.com/watch?v=7v3YmZdRI-w


Arbetsgrupper:
Media Markt
Marketing Director: Mia Lund Hanusek
Marketing Manager: Mats Ajpe
Online & Digital Marketing Manager: Felipe Briones 

MullenLowe Brindfors
Projektledare: Johan Öhlin
Executive Creative Director: Calle Sjönell
Art director: Patrik Reuterskiöld
Copywriter: Lisa Forsman
Producent : Tobias Dahl
Designer : Noel Pretorius

Byråproducent
Colony, Sofia Bellini

Produktionsbolag
Giants & Toys, Henrik Sundgren

För ytterligare information vänligen kontakta: 
Kajsa Ekelund | Kommunikationschef | +46 8 555 02 335 | press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.