Följ MediaMarkt Sverige

Media Markt i Jönköping startar köksförsäljning tillsammans med Tibrokök

Pressmeddelande   •   Maj 18, 2016 15:57 CEST

Nu startar Media Markt i Jönköping köksförsäljning tillsammans med Tibrokök. Samarbetet innebär att kunder kommer att kunna skapa sitt eget Tibrokök komplett med vitvaror och andra tekniska produkter direkt hos Media Markt. Köksförsäljningen startar den 21 maj där Media Markt kommer att gästas av mästerkocken Hassan Roshandel.

– Köket är en av våra viktigaste platser i hemmet, och nu får våra kunder en unik möjlighet att kombinera skapandet av sitt nya kök med marknadens mest innovativa vitvaror och tekniklösningar från Media Markt, säger David Storm varuhuschef på Media Markt.

Samarbetet innebär att Media Markt i Jönköping kommer erbjuda köksförsäljning i form av så kallad ”shop in shop”, det vill säga en butik i varuhuset där kunder med hjälp av expertis från Media Markt och Tibrokök kan skräddarsy sitt drömkök.

– Ny och innovativ teknik är idag helt centralt för ett modernt kök. Du måste tänka både kök och teknik för att kunna skapa den bästa lösningen för varje hem. Vi är mycket glada över att tillsammans med Tibrokök nu kunna erbjuda våra kunder allt för köket direkt i våra varuhus, säger David Storm varuhuschef på Media Markt.

Lanseringen sker den 21 maj 2016 då Media Markt i Jönköping och kommer att gästas av Jönköpingsprofilen Hassan Roshandel känd från TV4, Sveriges mästerkock. Hassan kommer att laga mat i Tibros provkök och berätta om sin passion för matlagning.

Köksförsäljningen sker i samarbete med Variant Kök AB som ägs av Tibrokök och Kungsäterkök, som gick samman i våras. Produktion och montering av köken kommer att ske i Tibroköks anläggning i Tibro, medan Media Markt står för vitvarorna.


För ytterligare information vänligen kontakta:
Kajsa Ekelund | Tf. kommunikationschef | 08- 555 02400 | mail: press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.