Följ MediaMarkt Sverige

Media Markt kickstartar julhandeln med att ta Black Friday till Sverige

Pressmeddelande   •   Nov 27, 2013 16:00 CET

Snart är julen här och Media Markt kickstartar julhandeln med att ta det amerikanska fenomenet Black Friday till Sverige. Från och med den 28 november tar Black Friday Sale-kampanjen över alla Media Markt-varuhus och internet. Kunderna har möjlighet att tokfynda inför jul och detta förstärks med efterföljande julkampanj som bjuder på både nyheter och erbjudanden hela vägen fram till jul och om det inte skulle vara nog så finns mellandagarna att se fram emot...

Black Friday har funnits i USA i över 50 år, och nu är Media Markt först med att ta USA:s främsta shoppingdag till Sverige den 29 november. I USA är det vanligt med kökaos, trängsel och folkfest, en kamp för att få tag i de bästa produkterna till Black Friday-priser innan lagren tar slut. I år tar Media Markt detta kaos till Sverige, du kan till och med göra som amerikanerna och ta ledigt på dagen för att utnyttja årets Black Friday på absolut bästa sätt! Black Friday inleder den mörka tiden på året och Media Markt gör den ännu mörkare. Från den 27 november svärtar Media Markt ned allt från Blocket till Facebook till Aftonbladet, och erbjuder sina kunder mängder av de bästa produkterna till fyndpriser. Starta julsäsongen med Black Friday hos Media Markt, och passa på att handla alla elektronikjulklappar till Black Friday-priser den här helgen. Med lanseringen av denna kampanj är Media Markt återigen en pionjär inom området hemelektronik.

Med Black Friday sätter vi också vårt nya kampanjbudskap
TILL ALLA ENTUSIASTER. VÄLKOMNA HEM.

Media Markt brinner för sina produkter och glädjen som kunderna får av att använda dessa produkter. Denna känsla vill vi förmedla i den här kampanjen och har därför i dessa nya reklamfilmer skapat en hemmamiljö hos personer som delar med sig av glädjen med alla produkter inom hemelektronik och älskar just Media Markt. Så till alla entusiaster, välkomna hem!” Per Kaufmann, CEO Media Markt

Målet för Media Markt är som alltid att erbjuda sina kunder ett enormt utbud inom hemelektronikprodukter, underhållning och hushållsapparater – allt till otroligt låga priser. Men nu lyfts kommunikationen till att även förmedla den glädje produkterna ger kunderna. Detta är vad dessa nya reklamfilmer förmedlar med en humoristisk twist. Så nu lanseras Black Friday och ”Till alla entusiaster. Välkomna hem” för att markera starten på julhandeln. En tid som Media Markt vill hjälpa alla kunder genom att erbjuda de bästa produkterna till priser man normalt inte kan drömma om. Så välkommen in till något av Media Markts 28 fysiska varuhus och på online-varuhuset mediamarkt.se.

 

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. Varuhuscheferna är därmed själva ansvariga för utbudet i det egna varuhuset liksom för prissättning, personal och lokal marknadsföring. För närvarande har Media-Saturn 28 varuhus i Sverige och fler än 900 varuhus i 15 europeiska länder.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.