Följ MediaMarkt Sverige

Media Markt lanserar kundklubb

Pressmeddelande   •   Maj 23, 2016 10:00 CEST

Media Markt lanserar nu sin kundklubb Media Markt Club i Sverige. Medlemskapet i kundklubben innebär att var tredje köp premieras med en överraskning i form av en produkt eller ett presentkort. Dessutom blir klubbkortet en digital samlingsplats för alla kvitton från Media Markt.

Idag lanseras Media Markt Club i Sverige. Kundklubben är en av de många satsningar som koncernen Media-Saturn gör i syfte att utveckla framtidens detaljhandel. Tyskland, Nederländerna och Grekland har redan lanserat sina lojalitetsprogram och nu står Sverige på tur.

– Med vårt lojalitetsprogram vill vi belöna alla våra fantastiska kunder som handlar i våra varuhus eller på mediamarkt.se. Det ska alltid löna sig att vara återkommande kund hos oss och våra Media Markt Club-medlemmar kommer att få många glada överraskningar och unika erbjudanden, säger Per Kaufmann, vd för Media Markt.

Media Markt Club är ett lojalitetsprogram som premierar alla köp som görs, oavsett om de sker i varuhusen eller via mediamarkt.se. Efter var tredje köp belönas kunden med en överraskning i form av en produkt eller ett presentkort. Medlemskapet innebär också att samtliga köp registreras på klubbkortet vilket gör att alla kvitton samlas digitalt på en plats.

– Utöver att erbjuda digital kvittohantering på alla köp hoppas vi genom vårt lojalitetsprogram även få en tätare dialog med de som handlar hos oss. Media Markt Club är ett mycket bra exempel på hur vi ständigt arbetar med att utveckla vår service och förbättra kundupplevelsen, avslutar Per Kaufmann, vd för Media Markt.

Läs mer om Media Markt Club här: www.mediamarkt.se/club 

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.