Följ MediaMarkt Sverige

Media Markt Luleå tar succén vidare till Haparanda!

Pressmeddelande   •   Aug 27, 2014 14:15 CEST

Media Markt Luleå har återigen packat en långtradare full med hemelektronik och kommer att dyka upp i Haparanda denna gång. Media Markt kommer att erbjuda alla Haparandabor den senaste tekniken till Media Markt-låga priser under helgen den 30-31 augusti. Du finner pop up butiken mitt i centrala Haparanda (vid K-Rautas parkering vid E4:an).

Nu till helgen den 30-31 augusti kommer Media Markt att erbjuda alla som är i Haparanda möjlighet att uppleva Media Markt på hjul. Du hittar Media Markts pop up store på Hästskovägen 10, vid K-Rautas parkering längst E4:an. Butiken har öppet på lördag mellan klockan 09.00-17.00 och söndag mellan klockan 11.00-17.00. Passa på att uppleva Media Markts breda utbud av allt från TV-apparater, hybrider 2-i-1 och mycket fler innovationer. Se nedan den lokala flyern som kommer att gälla denna helg.

- Vi fick ett fantastiskt mottagande när vi var i Kiruna i juni så vi vill ta denna succé till vår granne Haparanda. Vi fick några lärdomar från vårt besök i Kiruna och har därför med oss ännu mera produkter och vi kommer dessutom att ha ett stort partytält fyllt med den senaste tekniken till Media Markt-låga priser, säger, Jan Bilander, varuhuschef i Luleå.


Håll utkik på www.mediamarkt.se för att se veckans erbjudanden (publiceras onsdag kväll).

För ytterligare information vänligen kontakta:
Jan Bilander, varuhuschef Luleå, mail: bilander@mediamarkt.se
Anna Sjödin, kommunikationschef, 08- 555 02400, mail: press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. Varuhuscheferna är därmed själva ansvariga för utbudet i det egna varuhuset liksom för prissättning, personal och lokal marknadsföring. För närvarande har Media-Saturn 28 varuhus i Sverige och fler än 900 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 29:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.