Följ MediaMarkt Sverige

Media Markt önskar en Merry Techie Christmas

Pressmeddelande   •   Nov 10, 2015 10:00 CET

Att Media Markt älskar teknik är ingen hemlighet. I årets julkampanj, signerad Lowe Brindfors, öppnas dörren till en sagolik tomteverkstad där tekniken spelar en central roll. I åtta filmer får vi följa med tre nissar på ett äventyr som tar fart inför Black Friday och som håller i sig ända in i mellandagsrean.

Media Markt vet att teknik gör allting bättre. Därför vill vi i år visa svenska folket hur mäktig julen kan bli. Med konceptet Merry Techie Christmas utmanar vi gamla traditioner med ny teknik - från formen på våra pepparkakor till hur vi väljer att slå in våra paket, säger Tim Scheibel, Art Director på Lowe Brindfors.

– I årets julkampanj tar vi julen till en ny nivå där vi visar kunderna att vi är destinationen för julens hårdaste klappar. Utöver reklamfilmerna kommer julkampanjen även att bjuda på en tävling där en lycklig vinnare får möjlighet att vinna hela sin önskelista. Vi har också en specialframtagen mobilsajt i form av en magisk julkula där man kan skaka fram tips på årets bästa hårda julklappar. Dessutom kommer fler spännande aktiviteter att lanseras under de närmaste veckorna, säger Mia Lund Hanusek, Marketing Director på Media Markt.

Den integrerade kampanjen kommer att tas ut i såväl reklam, pr som digitalt och i egna kanaler med start den 9 november.

Ansvariga för kampanjen är:

Media Markt
Mia Lund Hanusek, Marketing Director
Mats Ajpe, Marketing Manager 


Lowe Brindfors
Patrik Reuterskiöld, Art Director
Tim Scheibel, Art Director
Johanna Johansson, Art Director
Lina Franzon, Copywriter
Calle Sjönell, Creative Director
Johan Öhlin, Account Director
Tobias Dahl, Digital Producent

För att se filmerna besök: https://www.youtube.com/watch?v=6h-qsaeq-VU

https://www.youtube.com/watch?v=Te0ghW-XSNs

För ytterligare information vänligen kontakta: Kajsa Ekelund | Kommunikationschef | 

+46 8 555 02 335 | E-post: press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. Varuhuscheferna är därmed själva ansvariga för utbudet i det egna varuhuset liksom för prissättning, personal och lokal marknadsföring. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 900 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.