Följ MediaMarkt Sverige

Media Markt öppnar pop up store i Kiruna endast idag!

Pressmeddelande   •   Jun 12, 2014 09:00 CEST

Media Markt Luleå har packat en långtradare full med hemelektronik och kört 35 mil till Kiruna för ett erbjuda alla Kirunabor den senaste tekniken till Media Markt-låga priser. Under en dag kommer Media Markt att finnas mitt i centrala Kiruna och det kommer att bjudas på tävling och fantastiska erbjudanden.

Idag, den 12 juni, kommer Media Markt att erbjuda alla som är i Kiruna möjlighet att uppleva Media Markt på hjul. Du hittar Media Markts pop up store på Sporthus 1/Jaktia (Lastvägen 54) i centrala Kiruna mellan klockan 11.00-18.00. De första 100 kunderna får ett presentkort på 100kr. Det kommer att vara tävling, give aways och mycket mer att se fram emot.

- Vi har många kunder från Kiruna med omnejd men det är en bit för dem att åka till oss i Luleå. Nu vill vi ge någonting tillbaka till våra kunder genom att ta utvalda produkter från vårt enorma sortiment och komma och erbjuda det till dem på deras hemmaplan, säger, Jan Bilander, varuhuschef i Luleå.

Läs hela annonsbladet bifogat.

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. Varuhuscheferna är därmed själva ansvariga för utbudet i det egna varuhuset liksom för prissättning, personal och lokal marknadsföring. För närvarande har Media-Saturn 28 varuhus i Sverige och fler än 900 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 29:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.