Följ MediaMarkt Sverige

Media Markt presenterar Intel & Microsoft 2-i-1 Experience tour

Pressmeddelande   •   Jul 31, 2014 13:00 CEST

Under augusti till oktober kommer Media Markt tillsammans med Intel & Microsoft att vara på en nationell utbildningsturné. Utbildningsupplägget har skapats specifikt för denna turné och fokuserar på att ge besökarna perspektiv, bakgrund och visioner inom området IT och kommunikation. Fokus kommer bland annat att ligga på 2-i-1 datorer (hybrider mellan dator och surfplatta).

Turnén kommer först stanna på samtliga Media Markt-varuhus under augusti för att erbjuda alla besökare utbildning och förmånliga erbjudanden på utvalda 2-i-1. Under september kommer sedan turnén att stanna på 10 utvalda universitet för att erbjuda föreläsningar och personlig dialog med studenter. Nuvarande och morgondagens teknologi kommer visas inuti trailern (se turnéplan nedan).

  • Retail är en viktig kanal för Intel och då Media Markts ambition är att leda försäljningen av 2-i-1 produkter vill vi gärna stödja dem. Kunskap är nyckel till framgång och därför satsar vi tillsammans med Microsoft på en utbildningsturné runt hela Sverige, säger Christian Ekenberg, Consumer Sales & Marketing Manager, Intel Northern Europe

  • En av grundstenarna för Media Markt är att erbjuda innovationer till konsumenter och vi har en stark ambition att även utbilda konsumenter inom ny teknik. Vi tror starkt på denna kategori för att den förenar de två största produktgrupperna inom IT. Tack vare det goda samarbetet med Intel och Microsoft har vi nu möjlighet att sätta ihop denna turné tillsammans, säger Andreas Vogler, CPO Media Markt


Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. Varuhuscheferna är därmed själva ansvariga för utbudet i det egna varuhuset liksom för prissättning, personal och lokal marknadsföring. För närvarande har Media-Saturn 28 varuhus i Sverige och fler än 900 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 29:e varuhuset i Sverige.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.