Följ MediaMarkt Sverige

Media Markt räddar äktenskap med nya vitvaror.

Pressmeddelande   •   Maj 20, 2015 10:38 CEST

Media Markt och Lowe Brindfors släpper nu en ny reklamfilm som återigen produceras av regissörkollektivet Crazy Pictures. 

Vi får följa samma skådespelare men i nya roller, på samma sätt som många humorgäng jobbar i dag. Denna gång räddar Media Markt äktenskap med hjälp av vitvaror.

-Vår reklamerinran har ökat kraftigt sedan vi lanserade det nya konceptet i höstas och vi tycker att reklamfilmerna verkligen återspeglar den kärlek för teknik som vi på Media Markt känner, säger Mia Lund Hanusek, marknadsdirektör för Media Markt.

I vitvarufilmen möter vi två poliser och en man som har trubbel med kärlekslivet. Förhoppningsvis kan ett nytt energisnålt kylskåp lösa problemet.

-Det är fantastiskt kul att tänka filmidéer som grundar sig i ett tajt koncept och samtidigt kunna vara helt gränslös i story och uttryck, säger Hanna Belander, senior copywriter på Lowe Brindfors.

Länk: https://www.youtube.com/watch?v=UQ6EJO6Nqdk

Arbetsgrupper:

Media Markt
Marknadsdirektör Mia Lund Hanusek
Reklamchef: Mats Ajpe
Onlineansvarig: Hanna Andersdotter

Lowe Brindfors
Art director: Petter Lublin
Copywriter: Hanna Belander
Executive Creative Director: Calle Sjönell
Projektledare: Nicolas Hasselström
Planner: Oscar Erlandsson
Producent : Tobias Dahl
Designer : David Drew

Crazy Pictures
Regi & produktion

Standart
Exekutiv producent : Pål Åsberg

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. Varuhuscheferna är därmed själva ansvariga för utbudet i det egna varuhuset liksom för prissättning, personal och lokal marknadsföring. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 900 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.