Följ MediaMarkt Sverige

Media Markt tillsammans med Urb-it – blir årets jultomte

Pressmeddelande   •   Dec 12, 2016 09:00 CET

Media Markt öppnade portarna till årets pop up-butik i Gallerian för en vecka sedan. Pop up-butikens syfte är att erbjuda kunderna en snabb och smidig julhandel. Nu vill Media Markt erbjuda sina kunder ytterligare ett sätt att förenkla under årets stressigaste period genom gratis hemleverans – tillochmed på självaste julafton. Genom samarbete med Urb-it kommer kunderna dessutom få sina julklappar inslagna och dekorerade med ett julrim av Pernilla Wahlgren, Edward Blom eller Kim Cesarion.

Från och med den 12 december och fram till jul hjälper Media Markt och Urb-it stressade stockholmare i julkaoset. Genom att välja någon av de 70 mest sålda produkterna i Media Markts pop up-butik kan man få produkten expresslevererad inom två timmar eller så bestämmer man själv när man vill ha paketet levererat, varför inte på självaste julafton? För att göra det hela lite extra roligt erbjuder Utb-it att få julklapparna fint inslagna med rim skrivna av Pernilla Wahlgren, Edward Blom eller Kim Cesarion.

Under Black Friday-succén såg vi en stor efterfrågan från våra stockholmskunder att få sina inköp levererade antingen hem eller till sin arbetsplats. Därför har vi nu tillsammans med Urb-it tagit fram en kundvänlig tjänst som går ut på att kunden får sina julklappar levererade på sina egna villkor samtidigt som det inte kostar något extra. Vi kommer nog bli årets jultomte den 24 december, säger Magnus Pettersson, omnikanalschef på Media Markt

– I vår strävan att ge superservice erbjuder vi inslagna paket och rim av några av Sveriges mest folkkära underhållare. Att kunna göra det tillsammans med Media Markt känns som det perfekta tillfället för den urbana stockholmaren att testa vår tjänst, säger Celine Fierro, marknadschef på Urb-it

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anna Sjödin | PR- och kommunikationsansvarig | 08- 555 02 400 | mail: press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.