Följ MediaMarkt Sverige

Media Markt tipsar om innovativa mors dags-presenter

Pressmeddelande   •   Maj 10, 2016 15:14 CEST

Beoplay A1 speaker

Den 29 maj är det 97 år sedan vi började fira mors dag i Sverige, en högtidsdag som traditionellt sett firas med blommor och choklad. På Media Markt har man de senaste åren sett ett ökat intresse för teknikpresenter, så i år vill elektronikkedjan tipsa om årets senaste innovationsprodukter som garanterat kommer att glädja alla mödrar runt om i landet.

– Blommor är det vanligaste sättet att uppvakta sin mamma med på mors dag. Blommor i alla ära, men vi på Media Markt tror att landets mammor skulle bli ännu gladare om de fick en gåva som de kan ha nytta av under en längre tid. I år lanserar vi på Media Markt en rad roliga innovationsprodukter som passar utmärkt som mors dags-present, säger Kajsa Ekelund, kommunikationschef på Media Markt.

Musikälskaren
Den musiktokiga mamman skulle jubla över B&O Play:s senaste bärbara högtalare A1. Den portabla högtalaren kan liknas vid en puck med runda fina former. Ljudet är rent och med högtalaren följer ett praktiskt läderband som gör att du lätt kan hänga upp högtalaren eller ta med den på resan. A1 kommer i två olika färger, silver och olivgrön och har en batteritid på hela 24h.

Den lekfulla
Det senaste inom innovation heter OSMO och är den perfekta presenten för mamman som vill utmana och leka med sina barn. Osmo är utvecklad för att kombinera lek och lärande och består av fyra spel som laddas ned i App Store. Masterpiece, förbättrar barnens ritfärdigheter, Words, är lek med ord i pusselform, Tangram, är ett pussel med full digital upplevelse och Newton, är ett spel där fysik möter kreativ problemlösning. Fyra spel som garanterat kommer att roa hela familjen.

Den inredningstokiga
Överraska mamma med det senaste inom belysning. Flyte är en svävande lampa som med hjälp av magnetisk levitation svävar över en fot i trä. Lampan som både är snygg och trendig kommer garanterat bli en snackis vid middagsbordet.

Sportfantasten
Earin är världens minsta trådlösa hörlurar. Med imponerande ljud passar de den aktiva mamman som vill slippa sladden på gymmet eller i löpspåret.

Affärsresenären 
För mamman med många resdagar i arbetet är Bluesmart:s nya bagageväska ett måste. Väskan som kopplas samman med en smartphone har en härlig James Bond-feeling över sig. Och utöver att få mamma att känna sig som en agent gör den nya tekniken det möjligt att både låsa, spåra och väga väskan, med hjälp av sin telefon. Tar batteriet slut i telefonen laddar man snabbt upp den med hjälp av väskans inbyggda adapter. Ett måste för alla mammor på språng. 

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.