Följ MediaMarkt Sverige

Media Markt välkomnar B&O PLAY by BANG & OLUFSEN i sitt sortiment

Pressmeddelande   •   Apr 21, 2015 08:00 CEST

Det världskända varumärket BANG & OLUFSEN utökar sin produktportfölj med ett nytt varumärke – B&O PLAY, en serie med nya exklusiva ljudprodukter. Media Markt kommer som enda hemelektronikkedja i Sverige att sälja ett urval av produkterna från B&O PLAY.

B&O PLAY är en ny produktportfölj med särskilt fokus på bärbara ljudprodukter. I serien ingår bland annat hörlurar och blåtandshögtalare. Precis som BANG OLUFSENS övriga hemelektronikprodukter håller B&O PLAY en hög standard gällande såväl teknologi som design.

Media Markt kommer som enda hemelektronikkedja i Sverige att sälja samtliga produkter från B&O PLAY. Samarbetet mellan Media Markt och BANG & OLUFSEN bottnar i att BANG OLUFSEN vill öka sin närvaro på hemektronikmarknaden. Försäljningen av B&O PLAY sker med start vecka 17 i samtliga av Media Markts 27 varuhus och online.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med BANG & OLUFSEN. Deras erkända ljudkvalitet och stilrena design är något vi vet tilltalar många av våra kunder, säger Anna Sjödin, kommunikationschef på Media Markt.

– B&O PLAY är vår satsning på produkter anpassade för en modern digital livsstil. Med Media Markts hjälp hoppas vi kunna nå ut till en bred målgrupp som precis som vi värdesätter kvalitet, design och prestanda, säger Viggo Olsen, Global Sales Director of B&O PLAY.

För att se alla produkter klicka här: http://www.mediamarkt.se/mcs/shop/beoplay.html

För ytterligare information vänligen kontakta:Anna Sjödin | PR- och kommunikationsansvarig | 08- 555 02400 | mail: press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. Varuhuscheferna är därmed själva ansvariga för utbudet i det egna varuhuset liksom för prissättning, personal och lokal marknadsföring. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 900 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.