Följ MediaMarkt Sverige

MediaMarkt Club-medlem vann hemelektronik för 193 445 kr

Pressmeddelande   •   Maj 03, 2017 09:00 CEST

Greger Håkansson från Älmhult är mycket nöjd efter att ha vunnit hemelektronik för 193 445 kr på MediaMarkt

För tredje året i rad anordnar MediaMarkt tävlingen 120-sekundersracet i Sverige. I år vann MediaMarkt Club-medlemmen Greger Håkansson från Älmhult hemelektronik till ett värde av 193 445 kronor. Denna gång avgjordes tävlingen i varuhuset i Uppsala. 

Om tävlingen
120-sekundersracet är en internationell MediaMarkt-tävling som skapat stor uppmärksamhet bland annat i Tyskland, Spanien och Polen. 2015 introducerades tävlingskonceptet i Sverige, där en person under 120 sekunder gavs möjlighet att fritt plocka på sig så mycket varor som möjligt i ett utvalt MediaMarkt-varuhus. Precis som tidigare år lockade årets tävling många elektronikfrälsta, närmare bestämt 17 000 personer, att skicka in ett tävlingsbidrag.

– Att det är för tredje året i rad som vi anordnar denna tävling visar på hur uppskattad tävlingen verkligen är. Det är nästan svindlande när man tänker på att det återigen var hela 17 000 tävlande, säger Mia Lund Hanusek, marknadsdirektör på MediaMarkt.

Den tävlande
Vinnaren i 2017-års tävling blev 37-årige Greger från Älmhult som till vardags jobbar på IKEA. Inför tävlingen var han på MediaMarkts varuhus i Växjö och spanade in både produkter och hur han skulle lägga upp strategin över vilken bana han skulle springa. Greger fick med sig en 65” TV värd närmare 50 000 kr, datorer, en KitchenAid, en iRobot och mycket mer – allt till ett värde av sammanlagt 193 445 kronor.

– Det här har varit en helt fantastisk upplevelse! Det är nog en dröm för många att få springa fritt och plocka på sig teknikprylar i ett varuhus. När telefonen ringde trodde jag att det vara några som körde ett ”prank” med mig och som vanligt så tänker man att detta händer inte mig… Men om man är med i MediaMarkt Club så händer det. Jag säger bara – fortsätt hoppas! säger Greger Håkansson, en mycket nöjd vinnare.

Se hela filmen från 2017-års vinnande lopp här.


För ytterligare information vänligen kontakta:
Anna Sjödin |PR- & kommunikationschef | +46 8 555 02 335 | E-post: press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

MediaMarkt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen MediaMarktSaturn Retail Group. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation. För närvarande har MediaMarktSaturn Retail Group 27 varuhus i Sverige och över 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka MediaMarkts 28:e varhus.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.