Följ MediaMarkt Sverige

MediaMarkt lanserar supporttjänster för företag

Pressmeddelande   •   Mar 23, 2017 09:00 CET

De nya företagstjänsterna lanseras idag den 23 mars och företagskunder kommer kunna boka tjänsterna i alla MediaMarkt-varuhus och via kundtjänst.

MediaMarkt ser en fortsatt ökad efterfrågan från både privatkunder och företagskunder gällande support- och installationstjänster. MediaMarkt har successivt lanserat nya lösningar för sina privatkunder genom åren men tar nu steget för att även erbjuda företagskunder samma hjälp och support – något som har efterfrågats av många företagskunder.

MediaMarkt erbjuder sina privatkunder prisvärda tjänster för installation, support, konfigurering och mycket mer när det gäller hemelektronik i hemmet. Nu utökas tjänsteportföljen med liknande, prisvärda installationstjänster för företag.Även dessa tjänster i samarbete med TechBuddy AB.

Supporttjänsterna för företag startar på 2 990:- ex moms och finns i tre olika nivåer. De innefattar bland annat; installation av datorer, trådlöst nätverk, delade skrivare och industrirelaterad mjukvara, konfigurering av back-up-lösning, dokumenthantering, ev. G-Suite och e-post med domän samt givetvis introduktion, tips och råd.

-Vår tjänsteportfölj utvecklas ständigt och vi tar nu ytterligare ett steg genom att utöka vår tjänsteportfölj för företag. Fungerande teknik är oumbärligt för företag och att snabbt komma igång med ny utrustning på kontoret eller vart du befinner dig. Där kan vi nu hjälpa till på ett mycket effektivt och prisvärt sätt, säger Sarkan Rahim, kundrelationsansvarig på MediaMarkt.

-Vår målsättning på MediaMarkt är att våra företagskunder inte ska behöva tänka på vare sig tekniska lösningar eller supporttjänster, det ska bara fungera. Här ser vi en stor fördel framförallt för enskilda firmor och småföretag som nu slipper löpande kostnader för IT-support. Istället betalar man endast för den tekniska hjälp som man faktiskt använder, fortsätter Tomas Bendz, ansvarig för företagsförsäljning på MediaMarkt.

De nya företagstjänsterna lanseras idag den 23 mars och företagskunder kommer kunna boka tjänsterna i alla MediaMarkt-varuhus. Dessutom går tjänsterna också att boka genom att ringa MediaMarkts kundtjänst.

För att läsa mer om vad som ingår i varje tjänst klicka in på MediaMarkts tjänstesida här; http://www.mediamarkt.se/sv/shop/power-service/tjanster-for-foretag.html

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anna Sjödin |PR- och kommunikationschef | +46 8 555 02 400 | mail:press.sverige@mediamarkt.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.