Följ MediaMarkt Sverige

MediaMarkt Sverige väljer Åkestam Holst

Pressmeddelande   •   Okt 11, 2018 10:30 CEST

Efter en avslutad pitch står det nu klart att Åkestam Holst blir MediaMarkt Sveriges nya byråpartner.

Uppdraget går ut på att ta fram en ny kommunikationsstrategi och ett nytt kommunikationskoncept för hemelektronikkedjan.

- Valet föll på Åkestam Holst då de visade stor förståelse för oss och vår marknad och presenterade en väldigt spännande kreativ riktning, grundad i ett gediget strategisk arbete. Vi är säkra på att Åkestam Holst kan skapa ett koncept som tar vårt varumärke och vår affär till nästa nivå, säger Mia Lund Hanusek, Marketing Director på MediaMarkt Sverige.

Åkestam Holst tar över efter Brindfors som haft uppdraget sedan 2014.

- Det ska bli otroligt kul att ta sig an det här uppdraget, säger Jessica Morales, Client Director på Åkestam Holst. Det är ett drivet och duktigt gäng på MediaMarkts marknadsavdelning som vi kommer ha förmånen att jobba nära för att landa i ett koncept som flyttar fram positionerna för MediaMarkt.

MediaMarkt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades i 1979 och ingår i den tyska koncernen MediaMarktSaturn Retail Group. MediaMarkt Sverige driver 28 varuhus samt e-handel. Det senaste varuhuset öppnade i september 2018 och är beläget i Täby, strax utanför Stockholm.

För mer information, kontakta:

Jessica Morales, Client Director, Åkestam Holst

Tel: +46 73 506 59 64 E-mail: jessica.morales@akestamholst.se

Jenny Pedersén, Corporate Communications Manager, MediaMarkt Sverige

Tel: +46 8 555 02 400 E-mail: pedersenj@mediamarkt.se

Om Media Markt

MediaMarkt är en av Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen MediaMarktSaturn Retail Group. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service och tydlig annonsering. För närvarande har MediaMarkt 28 varuhus i Sverige och koncernen över 1 000 varuhus i 14 europeiska länder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.