Följ MediaMarkt Sverige

MediaMarkt Täby Centrum öppnar 27 september

Pressmeddelande   •   Sep 12, 2018 10:45 CEST

Nu står det klart att MediaMarkt slår upp dörrarna till sitt nya varuhus i Täby Centrum den 27 september. Ca 25 nya medarbetare har rekryterats till det nya varuhuset där säljarna bland annat kommer att utrustas med surfplattor för att förbättra kundservicen och möjliggöra en tydlig koppling mellan varuhus och e-handel.

Strax före sommaren tog MediaMarkt över Cubus tidigare lokaler i Täby Centrum. Efter en omfattande renovering öppnar MediaMarkt sitt nya varuhus torsdagen den 27 september.

MediaMarkt upplever en ökad efterfrågan på olika tilläggstjänster och det nya varuhuset kommer bland annat att utrustas med en servicedesk där kunderna kan få hjälp att beställa olika tjänster som exempelvis tv-kalibrering, montering av displayskydd och olika kom-igång-tjänster för både datorer och telefoner.

För att tydliggöra kopplingen mellan varuhus och e-handeln kommer säljarna i det nya varuhuset att utrustas med surfplattor. Med hjälp av surfplattorna kommer säljarna att på ett smidigt sätt ha möjlighet att visa kunden hela sortimentet, både i varuhus och online, hjälpa kunden att göra relevanta produktjämförelser och göra beställningar i e-handeln. Säljarna kommer också att på enkelt sätt kunna röra sig mellan de olika avdelningarna utan att vara beroende av de stationära säljdiskarna.

- Jag är väldigt förväntansfull inför öppningen och att välkomna kunderna till vårt nya varuhus. Vi kommer att fokusera på kundservice, olika tilläggstjänster och naturligtvis vårt breda sortiment. Surfplattorna kommer att fungera som ett viktigt verktyg när vi guidar kunderna genom hela sortimentet, både det som finns på plats i varuhus och online. Det ligger helt i linje med vår omnikanalstrategi säger Fredric Söderberg, varuhuschef MediaMarkt Täby Centrum.

Öppningen av MediaMarkt Täby Centrum äger rum den 27 september kl. 08:00 och kommer att firas med olika erbjudanden och aktiviteter för både barn och vuxna.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Jenny Pedersén | PR- & kommunikationschef | +46 08 555 02 400 | E-post: press.sverige@mediamarkt.se

Om Media Markt

MediaMarkt är en av Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen MediaMarktSaturn Retail Group. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service och tydlig annonsering. För närvarande har MediaMarkt 27 varuhus i Sverige och koncernen över 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.