Följ MediaMarkt Sverige

MediaMarkt vinnare i Prisjakts tävling Årets Nätbutik, kategorin Ljud, bild och foto

Pressmeddelande   •   Dec 06, 2017 16:48 CET

Tidigare idag tillkännagavs vinnarna i Prisjakts konsumenttävling för e-handeln, Årets Nätbutik. Drygt 5 000 butiker var med och tävlade i totalt 14 kategorier och drygt 111 300 röster kom in. I kategorin Ljud, bild och foto tog MediaMarkt emot utmärkelsen som bästa nätbutik.

MediaMarkt har under de senaste åren satsat på en tydlig omnikanalstrategi och e-handeln har blivit ett allt viktigare komplement till varuhusen. Det senaste året har mycket fokus lagts på att göra upplevelsen på nätet mer användarvänlig, bland annat har checkoutflödet förtydligats, sökfunktionen förbättrats och tillgängligheten hos kundservice ökat. Detta har resulterat i att MediaMarkts omdöme på Prisjakt har förbättrats markant under året och att MediaMarkt nu röstats fram som bästa nätbutik i kategorin Ljud, bild och foto.

– Vi är glada och framförallt mycket stolta över att ha framröstats till bästa nätbutik inom kategorin Ljud, bild och foto. Vi har jobbat hårt med att tillhandahålla en bättre kundupplevelse på nätet och det är roligt att se att våra kunder uppskattar det, säger Per Kaufmann, VD på MediaMarkt Sverige.

Om Media Markt

Media Markt är en av Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen MediaMarktSaturn Retail Group. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service och tydlig annonsering. För närvarande har MediaMarkt 27 varuhus i Sverige och koncernen över 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy