Följ MediaMarkt Sverige

Nu drar Media Markt igång sin julkampanj med årets bästa erbjudande!

Pressmeddelande   •   Nov 22, 2012 10:19 CET

Media Markt går mot strömmen och startar julkampanjen med årets bästa erbjudande. Fram till och med söndag den 25 november kan man köpa två produkter och få den billigaste till halva priset. Detta blir startskottet för den mest offensiva satsning Media Markt hittills har gjort inför en jul. Media Markts julkampanj kommer att kantas med mängder av riktigt bra erbjudanden på riktigt bra produkter.

Media Markt gör en utstickare inför årets julkampanj och kickar igång julhandeln med ett helt galet bra erbjudande. Som kund har du möjlighet att köpa två produkter och få den billigaste till halv priset (om du köper en vara för minst 1500 kr). Detta gäller på TV, foto, vitvaror och hushållsapparater. Det innebär att du som köper ett kylskåp har möjlighet att köpa frysen för halva priset, eller varför inte en ny TV till vardagsrummet för halva priset eller kanske en kamera i julklapp för halva priset!

 -       ”Marknaden behöver en riktig vitamininjektion och de svenska konsumenterna ges här ett tillfälle att göra årets bästa köp ” Johan Rosenblom, Marknadschef på Media Markt.

-       ”Det ligger i vårt DNA att vara offensiva och med våra tre nya varuhus i ryggen och marknadens bästa erbjudanden inför jul så befäster vi vår position av att vara det mest offensiva företaget inom hemelektronikbranschen”, Mikael Hagman, VD för Media Markt i Norden

Media Markts mål är att bli den största aktören inom hemelektronik i Sverige. Med årets julkampanj sätter man ribban direkt under kampanjpayoffen ”Ge dom vad dom vill ha” – världens bästa hemelektronik, till superlåga priser!

 Erbjudandet gäller mellan den 22-25 november 2012. Det kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller inte på mediamarkt.se eller på abonnemangsprodukter. Bytesrätt gäller, dock ej öppet köp.

För att se filmerna använd länken nedan:
http://file.ddbfilm.se/_mHeb_Hf1dxY-JR

 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Philip Sibirzeff, Presskontakt, 0708-107 779,
mail: philip.sibirzeff@mslgroup.com
Anna Sjödin, Kommunikationschef, 0734-154 292,
mail: sjodina@media-saturn.com

 

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. Varuhuscheferna är därmed själva ansvariga för utbudet i det egna varuhuset liksom för prissättning, personal och lokal marknadsföring. För närvarande har Media-Saturn 28 varuhus i Sverige och totalt 900 varuhus i 16 europeiska och asiatiska länder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.