Följ MediaMarkt Sverige

Nyöppning av Media Markt i Barkarby: Innovation och upplevelser i fokus

Pressmeddelande   •   Dec 04, 2014 09:00 CET

Genom nyöppningen i Barkarby den 4 december lanserar Media Markt ett varuhus som andas innovation och framtid. Butikskonceptet bygger till stor del på möjligheten att få uppleva den allra senaste tekniken vad gäller hemelektronik och smarta-hemmet-lösningar.

Media Markt i Barkarby kommer genom nyöppningen att vara ett av de mest moderna hemelektronikvaruhusen. Varuhuset kommer genom ett helt nytt produktsortiment erbjuda kunderna det senaste inom teknik och innovation.

– Vi är oerhört förväntansfulla inför varuhusets återöppning den 4 december. För att kunna matcha e-handeln tror vi att möjligheten att få testa på de senaste tekniktrenderna kan vara avgörande. Därför har vi valt att fokusera stora delar av vårt nya varuhus på själva upplevelsen av produkterna, säger Raphael Matzker, varuhuschef för Media Markt i Barkarby.

Media Markt visar upp det smarta hemmet
Som en del i det nya varuhuset finns en komplett uppbyggd lägenhet som helt inretts med de absolut senaste hemelektronikprodukterna och smarta-hemmet-lösningarna. Här finns Fibaros monitorer inkopplade för att visa på hur du kan styra flera funktioner i ditt hem genom din smartphone eller surfplatta. Dessutom är det inrett med belysning från Philips som på några enkla knapptryckningar förändrar upplevelsen av rummet. Utöver detta visas även de senaste vitvarorna och köksprodukterna upp­ – alla med möjlighet till trådlös fjärrstyrning.

– Genom vårt senaste butikskoncept sätter vi kundernas upplevelse i centrum. Våra kunder får möjligheten att inspireras av de senaste smarta-hemmet-lösningarna på marknaden genom att få ta del av dem i en miljö som visar vilken skillnad de gör, och hur framtidens hem kommer att se ut, säger Tahero Nori, innovationschef på Media Markt

Det här händer i Media Markt-varuhuset i Barkarby
Under öppningshelgen den 6-7 december finns det möjlighet för kunder att träffa flera leverantörer och få prova på allt ifrån mat tillagad i butik till de senaste trådlösa ljudanläggningarna och tävla i ett race med robotdammsugare. Dessutom kan alla gaming-fantaster genom Razers första shop in shop i norden botanisera bland de hetaste gaming-prylarna. Under lördagen finns det även möjlighet att komma och utmana Counter-Strike-legenderna Ninjas in Pyjamas (NiP) i en shoot out.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anna Sjödin
| kommunikationschef | 08- 555 02400 | mail: press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. Varuhuscheferna är därmed själva ansvariga för utbudet i det egna varuhuset liksom för prissättning, personal och lokal marknadsföring. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 900 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.