Följ MediaMarkt Sverige

Nytt samarbete mellan Santander Consumer Bank och MediaMarkt

Pressmeddelande   •   Sep 28, 2017 09:00 CEST

Santander Consumer Bank blir genom ett nytt samarbetsavtal MediaMarkts partner kring företagets finansieringstjänster. 

Avtalet, som träder i kraft 1 oktober, innebär att MediaMarkts kunder kommer kunna erbjudas en mer flexibel och modern finanslösning med Santanders betal- och kreditkort. Det blir enkelt och förmånligt att handla på MediaMarkt samt att använda kortet vid övriga köptillfällen både i fysisk butik och online.

 – Vi har sett över de finansiella tjänster som vi erbjuder våra kunder och efter en gedigen upphandling har vi landat i att Santander Consumer Bank ger bäst kundvärde till våra kunder, säger Per Kaufmann, VD MediaMarkt Sverige

 Santander Consumer Bank tillhandahåller även en modern digital handelsplattform som en del av deras erbjudande vilket hjälper till att sudda ut gränserna mellan fysiska varuhus och e-handel.

– Vi ser fram emot vårt fördjupade samarbete med MediaMarkt säger Carolina Brandtman – VD Santander Consumer Bank Sverige. Vi märker att detaljhandeln efterfrågar just den här typen av moderna lösningar, som ett led i att skapa nöjdare kunder och ökad lönsamhet. Att vi är etablerade och stabila tror vi också är till fördel för våra partners.

Santanders koncept skapar både mervärde för kunderna genom enkla och moderna lösningar, samt ger internationella synergier inom MediaMarkt Saturn Retail Group.

Det nya avtalet börjar gälla från och med den 1 oktober 2017. För att läsa mer om de finansiella tjänster som Santander Consumer Bank erbjuder hos MediaMarkt kan du läsa mer här: http://www.mediamarkt.se/sv/shop/delbetalning.html


För ytterligare information vänligen kontakta:
Anna Sjödin | PR- & kommunikationschef | +46 8 555 02 400 | E-post: press.sverige@mediamarkt.se

Om Media Markt

MediaMarkt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen MediaMarktSaturn Retail Group. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service och tydlig annonsering. För närvarande har MediaMarktSaturn Retail Group 27 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.