Följ MediaMarkt Sverige

Överraska pappa på farsdag: Prylarna pappa garanterat vill ha

Pressmeddelande   •   Okt 27, 2015 11:00 CET

Oavsett om din pappa fullkomligt älskar att träna, se på film, laga mat eller spela tv-spel så finns innovativ teknik som både kan inspirera och göra upplevelsen mer givande för såväl honom som resten av familjen.

– Teckningar eller middagar i all ära. Även om de flesta pappor instämmer i att de är tanken som räknas på farsdag, är vi övertygade om att en mer oväntad present skulle få många att känna sig glatt överraskade. Därför har vi listat en rad annorlunda teknikprylar anpassade för olika pappatyper, säger Kajsa Ekelund, kommunikationschef på Media Markt.

Den hälsointresserade
Är synen av din pappa i spandextights och reflexband mer regel än undantag? Ge honom en träningsklocka, hans egna personliga PT på handleden och en smart personvåg för att mäta sina framsteg. Föredrar din pappa mindfullness före marathonlopp, kan ett meditationsband hjälpa honom att träna hjärnan och sänka stressnivån.

Pedanten
Är din pappa sen varje morgon på grund av att hans skjorta inte är perfekt struken? Ge honom en ångstation så kommer han aldrig mer behöva oroa sig över skrynkliga kläder. Får din pappa utslag av smulor på golvet och dammråttor i hörnen, men avskyr att dammsuga, då är en robotdammsugaren en perfekt present eftersom den gör jobbet, utan att vare sig han eller någon annan i familjen behöver lyfta ett finger.

Teknikälskaren
Är din pappa barnsligt förtjust i teknik och en som bara ska ha det allra senaste? Spana då in Media Markts samlingssida för de allra senaste tekniktrenderna. Här kommer du garanterat få inspirationer till presenter pappa vare sig har eller kanske ens visste fanns. Vill du gå på ett säkert kort och ändå göra honom löjligt glad, ja då är en Apple 6s eller en Apple Watch perfekta presenter.

Musikälskaren
Spelar pappa musik vart han än befinner sig? Då är ett par trådlösa hörlurar ett måste. Men kanske vill han dela Spotify listan? Det gör han enkelt med en trådlös högtalare, portabel eller stationär. Eller kanske vill han streama musiken via Tv:n, då är en Google Chromecast den perfekta presenten.

Matlagningspappan
Överraska din matälskande far med den snyggaste av alla bakmaskiner. Älskar han kaffe kan en kaffemaskin komma väl till pass. Till fredagsmyset kanske han vill göra egna potatischips, det löser han nyttigt och enkelt, med en fettfri fritös.

Gamingpappan
Pappan som köar med kidsen när Xbox släpper nytt spel. Överraska honom med den senaste Xboxen med tillhörande spel. Något han garanterat kommer vara nästan ensam om.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Kajsa Ekelund | kommunikationschef | +46 8 555 02 335 | mail: press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. Varuhuscheferna är därmed själva ansvariga för utbudet i det egna varuhuset liksom för prissättning, personal och lokal marknadsföring. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och över 1000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.