Följ MediaMarkt Sverige

Succé för Media Markts kundklubb

Pressmeddelande   •   Jun 27, 2016 10:00 CEST

Media Markt CLUB firar en månad.

Media Markt lanserade kundklubb den 23 maj och det har minst sagt varit en rivstart! Både kunder och personal har mottagit kundklubben med öppna armar. De högt uppsatta målen har överträffats med över 25 procent.

För en månad sedan lanserades Media Markt Club i Sverige. Kundklubben är en av de många satsningar som koncernen Media-Saturn gör i syfte att utveckla framtidens detaljhandel. Som det tidigare har berättats om har även Media-Saturn i Tyskland, Nederländerna och Grekland redan lanserat lojalitetsprogram och nu har det alltså varit Sveriges tur.

– När vi beslöt att införa lojalitetsprogram även i Sverige var det ny mark som bröts utan att egentligen veta hur våra kunder och personal skulle reagera. Vi har givetvis högt ställda mål och höga förhoppningar men att få detta mycket positiva mottagande under den första månaden har varit fantastiskt roligt, säger Per Kaufmann, VD Media Markt.

Syftet med kundklubben är att få en tätare dialog med de som handlar hos Media Markt och samtidigt premiera de som är lojala. Media Markt Club är ett mycket bra exempel på hur Media Markt ständigt arbetar med att utveckla sin service och förbättra kundupplevelsen.

– Vi slog våra uppsatta mål med över 25 procent. Det säger väldigt mycket om hur efterlängtat detta har varit från våra kunder. Det som är extra roligt är att även våra anställda har gett mycket positiv feedback. Det är något som de har väntat på och de tror på detta koncept, säger Per Kaufmann, VD Media Markt.

Läs mer om Media Markt Club här:

Media Markt Club är ett lojalitetsprogram som premierar alla köp som görs, oavsett om de sker i varuhusen eller på mediamarkt.se. Efter var tredje köp belönas kunden med en överraskning, i form av en produkt eller ett presentkort. Medlemskapet innebär också att samtliga köp registreras på klubbkortet vilket gör att alla kvitton samlas digitalt på en plats.

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.