Följ MediaMarkt Sverige

Succétävlingen 120-sekundersracet är tillbaka

Pressmeddelande   •   Feb 15, 2016 11:28 CET

Idag startar ansökningsperioden till årets upplaga av Media Markt:s tävling 120-sekundersracet. En tävling som ger en person chansen att under 120 sekunder plocka på sig så mycket hemelektronik som möjligt i ett utvalt Media Markt-varuhus. Förra året hade Media Markt över 28 000 tävlande och vinnaren plockade hem teknik till ett värde på över en halv miljon kronor.


120-sekundersracet är en internationell Media Markt-tävling som skapat stor uppmärksamhet i bland annat Tyskland, Spanien och Polen. 2015 introducerades tävlingskonceptet i Sverige, där en person under 120 sekunder gavs möjlighet att plocka på sig så mycket varor som möjligt i ett utvalt Media Markt-varuhus.

– Efter förra årets enorma gensvar i form av ansökningar känns det väldigt roligt att vi även i år kan ge våra kunder möjligheten att få vara med i denna smått galna och väldigt underhållande tävling. Vi hoppas och tror att 2016-års tävling blir en lika stor succé, säger Mia Lund Hanusek, marknadsdirektör på Media Markt.

I år har Media Markt valt att utmana årets tävlande med nya tävlingsregler. De nya tävlingsreglerna innebär att vinnaren endast får besöka en avdelning vid ett tillfälle och plocka en artikel från varje avdelning.

– Vi vill utmana den tävlande i att tänka strategiskt. De nya reglerna innebär att den tävlande måste vara lite smart i sina val av produkter. Den tävlande får inte besöka samma avdelning två gånger och man får heller inte ta med sig två av samma vara. Det ska bli kul att se hur vår nya vinnare antar utmaningen, avsluta Mia Lund Hanusek.

För mer information, ansökan och fullständiga regler läs mer här:
http://www.mediamarkt.se/sv/shop/demo-120.html

Inspireras av förra årets vinnare genom att titta på 2015-års race:
https://www.youtube.com/watch?v=hn-eF2W-kRQ

För ytterligare information vänligen kontakta:
Kajsa Ekelund | Kommunikationschef | +46 8 555 02 335 | E-post: press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.