Följ MediaMarkt Sverige

Upgrade – ny tjänst gör det enklare att byta iPhone oftare

Pressmeddelande   •   Okt 27, 2017 10:00 CEST

MediaMarkt lanserar nya tjänsten Upgrade för privatpersoner som gör det enkelt att byta sin iPhone varje år. 

Teknikutvecklingen går fort och nya innovationer kommer ständigt ut på marknaden. Det innebär att allt fler konsumenter efterfrågar möjligheten att kunna uppgradera sin iPhone oftare utan att sitta fast i långa abonnemangsavtal. Nu lanserar MediaMarkt tjänsten Upgrade som ger privatpersoner möjligheten att oftare byta sin mobiltelefon till en senare version. I ett första skede är samtliga iPhone 7 och 8 (och iPhone X när den släpps till försäljning den 3 november) anslutna till tjänsten.

Upgrade går ut på att konsumenten väljer sin produkt. Därefter betalar konsumenten ett fast månadsbelopp under det år kunden har sin valda iPhone. Efter ett år väljer kunden en ny iPhone med en ny Upgrade-plan och MediaMarkt köper tillbaka mobilen till ett garanterat restvärde.

– Vi ser en stor efterfrågan bland våra kunder att enklare kunna byta ut sin mobiltelefon mot en senare modell. Dessutom bidrar tjänsten till att färre produkter läggs på hög i svenska hem eller att delar av produkten hamnar på fel ställe i naturen, säger Sebastian Fauné, Head of IT & Telecom på MediaMarkt Sverige.

Nu finns Upgrade tillgängligt i samtliga MediaMarkt-varuhus i Sverige.

För mer information besök: mediamarkt.se/upgrade


För ytterligare information vänligen kontakta:

Anna Sjödin | PR- & kommunikationschef | +46 8 555 02 335 | E-post: press.sverige@mediamarkt.com

Om Media Markt

Media Markt är en av Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen MediaMarktSaturn Retail Group. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service och tydlig annonsering. För närvarande har MediaMarkt 27 varuhus i Sverige och koncernen över 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.