Följ MediaMarkt Sverige

Media Markt lanserar ny hemsida med ännu bättre shoppingupplevelse

Pressmeddelande   •   Apr 24, 2014 10:05 CEST

Nu har det hänt. Mediamarkt.se har fått ett helt nytt utseende och en mängd nya funktioner, allt för att göra ett besök lika enkelt och användarvänligt som ett besök på ett av Media Markts varuhus.

Under de senaste månaderna har mediamarkt.se genomgått en total makeover och nu är det äntligen dags att lansera den nya sidan och låta besökarna se hur modern och användarvänlig den har blivit. Utseendemässigt har den fått en mer elegant och stilren touch. Media Markt har även underlättat för kunderna genom att förenkla köpprocessen, utöka kategoriseringen av produkter och optimera sidan för alla typer av enheter. Nu erbjuder hemsidan en fullständig upplevelse oavsett om kunden surfar in via dator eller surfplatta.

 Även sortimentet på hemsidan kommer att genomgå en förändring. Inom kort kommer Media Markt nämligen att mer än fördubbla det sortiment som i dagsläget finns tillgängligt online.

– Jag är otroligt glad och stolt över nya mediamarkt.se. Både tid och resurser har lagts ner för att skapa en hemsida som ska kunna ge våra kunder en så nära perfekt upplevelse som möjligt, säger Magnus Pettersson, e-handelsansvarig på Media Markt.

Detta är bara första steget i ombyggnationen av mediamarkt.se. Redan nu har fas två inletts och såväl temasidor som leverantörssidor är under uppbyggnad. Detta kommer att fortgå under hela sommaren med löpande uppdateringar, allt för att skapa en hemsida som ska bli den fulländade entrén och skyltfönstret till Media Markts alla varuhus.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Anna Sjödin, kommunikationschef, 08- 555 02400, mail: press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. Varuhuscheferna är därmed själva ansvariga för utbudet i det egna varuhuset liksom för prissättning, personal och lokal marknadsföring. För närvarande har Media-Saturn 28 varuhus i Sverige och fler än 900 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 29:e varuhuset i Sverige.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.