Följ MediaMarkt Sverige

Vann mer än en halv miljon kronor hemelektronik på 120 sekunder

Pressmeddelande   •   Apr 02, 2015 08:00 CEST

Under februari introducerade Media Markt tävlingen 120-sekundersracet i Sverige, där vinsten var att en person under 120 sekunder fick möjligheten att plocka på sig så mycket hemelektronik som möjligt i ett av Media Markts varuhus. Med över 28 000 inskickade tävlingsbidrag utsågs slutligen 22-åriga Edvard från Norrköping som vinnare, och kunde plocka åt sig hemelektronik för över en halv miljon.

120-sekundersracet är en internationell Media Markt-tävling som skapat stor uppmärksamhet bland annat i Tyskland, Spanien och Polen. I år introducerades tävlingskonceptet i Sverige, där en person under 120 sekunder gavs möjlighet att fritt plocka på sig så mycket varor som möjligt i ett utvalt Media Markt-varuhus.

– Det är en kittlande tanke att helt fritt få plocka vad man vill i ett varuhus och intresset för tävlingen har varit enormt. Över 28 000 personer har engagerat sig och tävlat, säger Anna Sjödin, kommunikationschef för Media Markt.

Vinnare i Media Markt Sveriges första 120-sekundersrace blev Edvard från Norrköping. Edvard är 22 år och kommer från Norrköping. Edvard planerade noggrant för hur han skulle spendera sina 120 sekunder i varuhuset och till slut lyckades han plocka på sig hemelektronik för ett värde av 528 390 kronor.

– Det kändes fantastiskt kul att få besked om att jag utsetts till vinnare. Inför tävlingen så besökte jag varuhuset ofta för att lokalisera var alla produkter fanns. Det här är helt klart ett minne för livet, säger Edvard.

Se hela filmen från Edvards 120-sekundersrace från varuhuset i Norrköping här.

För ytterligare information vänligen kontakta:Anna Sjödin | PR- & kommunikationschef | 08- 555 02400 | mail: press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. Varuhuscheferna är därmed själva ansvariga för utbudet i det egna varuhuset liksom för prissättning, personal och lokal marknadsföring. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 900 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.