Följ MediaMarkt Sverige

Vilken helg på Media Markt i Örebro!

Pressmeddelande   •   Aug 28, 2014 09:00 CEST

Kom till Media Markt-varuhuset i Marieberg i helgen och upplev allt från att skriva ut dig själv på en 3D-skrivare till att få utbildning inom 2-i-1 datorer (hybrider mellan dator och surfplatta) och bli bjuden på korv med bröd och mycket mer ! Det utlovas något för alla.

Har du alltid drömt om en Mini-me? Nu kan din dröm bli sann! Media Markt presenterar i samarbete med 3D Skaparna möjlighet att uppleva den senaste innovationen inom print. Varför inte hoppa de traditionella familjefotografierna i 2D och skriv ut hela familjen i 3D? Går du i bröllopstankar? Kom in och skanna er och sätt en 3D-kopia av er själva på bröllopstårtan. Det finns oändligt många möjligheter!

- Efter att eventet i Gallerian i Stockholm blev så uppskattat och omskrivet har vi nu valt att ta detta nationellt. Det var många kunder som hörde av sig till oss och undrade om vi skulle komma till deras stad och göra eventet där också. Efter en del plannering har vi nu valt att göra det i samtliga Media Markt-varuhus i Sverige, säger Mia Lund Hanusek, Marknadsdirektör på Media Markt

Priser: 6cm 499kr, 10cm 999kr, 15cm 1799kr, 20cm 2499 kr, 25cm 4999kr, 30cm 5999 kr, 35cm 6999 kr

Under augusti till oktober kommer Media Markt tillsammans med Intel & Microsoft att vara på en nationell utbildningsturné. Utbildningsupplägget har skapats specifikt för denna turné och fokuserar på att ge besökarna perspektiv, bakgrund och visioner inom området IT och kommunikation. Den 30 augusti kommer turnén till Media Markts varuhus i Örebro.

- Retail är en viktig kanal för Intel och då Media Markts ambition är att leda försäljningen av 2-i-1 produkter vill vi gärna stödja dem. Kunskap är nyckel till framgång och därför satsar vi tillsammans med Microsoft på en utbildningsturné runt hela Sverige, säger Christian Ekenberg, Consumer Sales & Marketing Manager, Intel Northern Europe

- En av grundstenarna för Media Markt är att erbjuda innovationer till konsumenter och vi har en stark ambition att även utbilda konsumenter inom ny teknik. Vi tror starkt på denna kategori för att den förenar de två största produktgrupperna inom IT. Tack vare det goda samarbetet med Intel och Microsoft har vi nu möjlighet att sätta ihop denna turné tillsammans, säger Andreas Vogler, CPO Media Markt

Förutom allt detta kommer även ett flertal leverantörer att vara på plats för att visa upp sina senaste innovationer. Det kommer att finnas bland annat hoppborg och balloner till barnen, det kommer att bjudas på korv med bröd och mycket mer. Så missa inte en fullspäckad helg på Media Markt i helgen.

VÄLKOMNA!

För ytterligare information vänligen kontakta:
Media Markt | presskontakt | 08- 555 02 400 | mail:press.sverige@media-saturn.com
Varuhuschef i Örebro | Conny Ring | mail:ring@media-saturn.com


Här kommer några smakprov på hur det såg ut i Gallerian i maj:
Från FEBER: http://feber.se/pryl/art/301623/skriv_ut_dig_sjlv_i_helgen/?p=1
Från Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18979296.ab
Från IT24: http://it24.idg.se/2.2275/1.563563/media-markt-helgkampanjar-med-minimanniskor

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. Varuhuscheferna är därmed själva ansvariga för utbudet i det egna varuhuset liksom för prissättning, personal och lokal marknadsföring. För närvarande har Media-Saturn 28 varuhus i Sverige och fler än 900 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 29:e varuhuset i Sverige.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.