Följ MediaMarkt Sverige

Vinteranpassade teknikprylar för ett fartfyllt sportlov

Pressmeddelande   •   Feb 19, 2016 13:13 CET

Oavsett om sportlovet handlar om att kasta sig utför en skidbacke, åka längdskidor, skridskor eller utmana barnen i pulkabacken så är det för de allra flesta synonymt med sport och utomhusaktiviteter. Med den senaste tekniken på kroppen kan sportlovet både blir roligare och mer fartfyllt.

I takt med att intresset för träning och motion växer lanseras nya produkter för att maximera resultat och inspirera oss att nå våra mål. Många av dessa produkter är teknik speciellt anpassade för att dokumentera, coacha och peppa oss genom våra sportsliga ögonblick.

– Intresset för att få ut så mycket som möjligt av sina sportliga ögonblick är tydlig. Under förra året var det kategorin wearables som växte mest hos oss och så här långt in på året ser trenden ut att hålla i sig, säger Kajsa Ekelund, kommunikationsansvarig på Media Markt.

Utmana dig själv med ett aktivitetsarmband eller smartklocka
Aktivitetsarmband och smartklockor kan hjälpa till att mäta din fysiska aktivitet. De kan liknas vid en personlig tränare som registrerar din aktivitet och ger dig tips på hur du ska förbättra dina resultat för att nå dina mål. De flesta träningsarmband och smartklockor mäter antal steg, förbrukade kalorier och distans. Beroende på modell kan du även registrera din aktivitet mer i detalj, mäta sömnkurvor och få personliga tips och meddelanden.

Fånga dina äventyrliga ögonblick
En actionkamera är inte längre en pryl enbart för extremsportare utan lockar även familjer som vill kunna filma sina semesteräventyr. De är små, lätta och enkla att använda och kan fästas på hjälmen, ratten till snowracern, i en sele på bröstet eller på en förlängningsarm som du håller i handen. Beroende på modell och användningsområde så kan du få en kamera som tål snö, regn, smuts och lera.

Spring med stil året om
För de riktigt hängivna löparna spelar vädret inte någon roll, men för att göra löprundan lite mer behaglig under vinterhalvåret krävs bra kläder. Med ett fleecefodrat-sportpannband med integrerade hörlurar kan du lyssna på din favoritmusik på ett bekvämt och enkelt sätt och slippa trassel.

Förbättra fingertoppskänslan
En sporthandske med touch-funktion för smartphones gör det möjligt att styra din touch-skärm med precision utan att du behöver frysa fingrarna av dig. Eftersom tyget andas passar handsken precis lika bra för intensiv konditionsträning som mer vilsamma promenader.

Vänd dig till ditt närmaste Media Markt-varuhus för att få personlig hjälp till att veta vilka produkter och modeller som passar dina behov bäst. På www.mediamarkt.se kan du läsa mer om utbud och modeller.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Kajsa Ekelund | Kommunikationschef | +46 8 555 02 335 | E-post: press.sverige@media-saturn.com

Om Media Markt

Media-Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på ett unikt sortiment av märkesvaror till låga priser, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn 27 varuhus i Sverige och fler än 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka det 28:e varuhuset i Sverige.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.